Bandslijpmachine

 

Metaalmachine voor de plaatbewerking

Heesemann introduceert de profiRounder: de modulair opgebouwde metaalmachine voor het bandslijpen/schuren, ontbramen, kanten breken, oxidehuid en metaalslak verwijderen, en satineren. 
 

Contactwals aggregaat

De machine kan worden uitgevoerd met diverse aggregaten. Zodoende is de profiRounder modulair uit te breiden.

Indien de machine enkel wordt uitgevoerd met een contactwals, betreft het een pure bandslijpmachine. Deze wordt ingezet om plaatwerk te schuren/slijpen, of om een geslepen plaat finish aan te brengen. 

De machine is ontworpen voor de droge bewerking van diverse materiaalsoorten plaatwerk zoals staal, RVS, aluminium, titanium en koper. 

De Heesemann profiRounder is ’s werelds eerste volledig modulaire metaalmachine die aan alle ATEX-richtlijnen voor droge plaatbewerking van diverse metalen voldoet. 

 

Uitbreiding naar ontbramen, kanten breken en satineren

ProfiRounder is ontwikkeld om te voldoen aan meerdere industriële toepassingen op één machine: slijpen/schuren, ontbramen, kanten breken, oxidehuid verwijderen, metaalslak verwijderen, en satineren. 

Het volledig modulair opgebouwde ontwerp van de machine biedt de hoogste flexibiliteit in een compacte machine. Contactwals-module, komborstels-module, de bekende Fladder borstel-module en de borstelwals-module kunnen zonder beperkingen modulair worden gecombineerd.
Zelfs na de installatie van de basismachine is een uitbreiding van extra modules zeer eenvoudig aan de machine te koppelen. De volgorde van elke module kan naar wens worden gewijzigd (plug-and-play-concept). profiRounder biedt hiermee uitkomst aan de huidige eisen van productieomgevingen: flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op nieuwe klanteisen.

Meer dan enkel bandslijpen metaal

De profiRounder heeft een modern en hoogwaardig design. Dit maakt dat de machine niet alleen op technisch vlak maar ook op optisch vlak een eye-catcher in iedere productie omgeving. 

De Heesemann profiRounder is zeer geschikt voor plaatbewerkingen zoals: metaal schuren, metaal slijpen, afbramen metaal, afronden metaal, kanten breken van plaatwerk, aanbrengen geslepen plaat finish.

Contactwals aggregaat

Contactwals aggregaat

profiRounder van Heesemann

profiRounder van Heesemann

Video bandslijpmachine: modulair samen te stellen.


Proefbewerking

Benieuwd naar de mogelijkheden met uw producten op onze profiRounder bandslijpmachine?
Wij verzorgen graag een gratis proefbewerking!
Laat a.u.b. uw gegevens achter via onderstaande contact-button, en wij nemen spoedig contact met u op.