Video's Fladder machines 

Onderstaande video's geven een beeld van de mogelijkheden van de diverse Fladder-machines.
Naast de bewerking van metalen en hout kunnen ook kunststoffen perfect worden verwerkt in de Fladder-machines.

 

 

Video's metaalbewerking

De Fladder machines worden in de metaalindustrie ingezet om producten te ontbramen en scherpe randen te breken. Dit zijn essentiële voorbewerkingen voordat conserveringslagen worden aangebracht op het product.

Machine: Fladder GYRO

Kenmerk: Bewerken plaatwerk en 3D gevormde delen. Krachtige vacuüm fixatie. Geschikt om geautomatiseerd producten te ontbramen en de scherpe kanten weg te nemen.

 

Machine: Fladder GYRO

Kenmerk: Geperforeerde plaat ontbramen en scherpe kanten breken is een specialisatie van de GYRO-machine. Ook de binnencontouren worden perfect bewerkt. Richtingloos borstelpatroon.

Machine: Fladder GYRO

Kenmerk: Oxidehuid verwijderen op de snijranden na het lasersnijden met zuurstof of plasmasnijden. Deze bewerking is een must voor het coaten van plaatwerk.

Machine: Fladder GYRO

Kenmerk: Speciale metaalborstels verwijderen metaalslak van producten in de Fladder GYRO machine.

Machine: Fladder Micro

Kenmerk: Handmachine werkend op perslucht. Weegt slechts 900 gram.
Geschikt om scherpe kanten te breken en lichte braamvorming weg te nemen.

Machine: Fladder LS

Kenmerk: Geautomatiseerd lange smalle producten ontbramen. Voorbeeld producten: profielen, buizen, stringers, kokers, extrusiedelen, etc. Alle kanten gelijktijdig bewerken in 1 doorvoer.

 

 

video's houtbewerking

In de houtindustrie gaat het vooral om het schuren voor het lakken of om het tussenschuren tussen diverse lagen. Bijvoorbeeld voor of na het impregneren of gronden, voordat de laklaag wordt aangebracht.
De Fladder borstellamellen maken het oppervlak glad, met behoud van de originele product-contouren. Scherpe randen worden lichtjes gebroken, waardoor de verflaag beter kan hechten op de kanten.

Machine: Fladder Micro

Kenmerk: Manuele machine op perslucht t.b.v. het glad schuren van hout. Lichtgewicht: 900 gram. Wegnemen van houtvezels en tussenschuren tussen coatinglagen. Machine wordt met 1 hand bediend.

Machine: Fladder AIR

Kenmerk: Manuele machine op perslucht t.b.v. het glad schuren van hout. Deze machine is groter dan de Fladder Micro, en wordt met 2 handen bediend.

Machine: Fladder GYRO

Kenmerk: Geautomatiseerde schuurtechniek waarbij producten worden gefixeerd middels een krachtige vacuümtechniek. Zowel geschikt voor vlakke producten als 3D-gevormde delen.
Voorbeeld producten: deuren, kozijnen, ramen, etc.

Machine: Fladder VS

Kenmerk: De VS is een GYRO die verticaal is gepositioneerd. Zodoende kunnen bijvoorbeeld houten kozijnen, ramen en deuren geautomatiseerd worden geschuurd, in dezelfde lijn waarop ze nadien worden gespoten.

Machine: Fladder LS

Kenmerk: Geautomatiseerd lange smalle producten schuren. In 1 doorvoer worden producten aan alle kanten bewerkt. Voorbeeld producten: houten kozijnen, ramen, profielen, architraven, plinten, sierlijsten, deurlijsten, spielatten, etc.  

Machine: Fladder SC

Kenmerken: Geautomatiseerde bewerking van 3D-gevormde delen. De producten worden op een draaiende carrousel-constructie gefixeerd.

 

 

video's tools

Machine: Toepasbaar op alle machines.

Kenmerk: Middels het Lock-it systeem is het wisselen van borstels slechts een minutenspel.

 

 

Verlaag uw operationele kosten

Bespaar op dure arbeidsintensieve nabewerkingen, die geen constante kwaliteit leveren.
Benieuwd naar de mogelijkheden van de Fladder techniek met uw producten? Wij verzorgen graag een gratis proefbewerking!
Laat a.u.b. uw gegevens achter via onderstaande contact-button, en wij nemen spoedig contact met u op.