Summa Surface levert machines voor de precisie oppervlaktebewerking van diverse materialen zoals metalen, kunststoffen en hout

 

 

Machines voor precisie oppervlaktebewerking

Summa Surface vertegenwoordigt 4 prominente merken die ieder een eigen specialisatie hebben verworven in de oppervlaktebewerking.
Wij zijn o.a. gespecialiseerd in: ontbraammachines, afbraammachines, scherpe kanten breken, schuurmachines, polijstmachines.
Daarnaast zijn we actief in het bewerken van materiaaloppervlakken middels lasertechniek: laser reinigen, laser ontlakken, laser opruwen en activeren.

Fladder ontbraammachine

fladder

Borstelmachines voor het ontbramen, kanten breken, richtingloos borstelen en het verwijderen van oxidehuid en metaalslak.
Een perfecte techniek om een veilige afrondradius aan te brengen aan scherpe snijkanten van plaatwerk.

OTEC trommel machine

otec

Onderscheidend in ontbraammachines en polijstmachines voor bewerkingen waarbij hoge precisie een must is. Stabiele processen binnen µ-bereik.

SLCR laser reinigen

slcr

Laser reinigen, ontlakken, markeren, opruwen en activeren. Selectief verwijderen van materiaallagen, zonder het basismateriaal van uw product aan te tasten.

Heesemann profiRounder

heesemann

Modulair opgebouwde plaatbewerkingsmachines voor het slijpen/schuren, ontbramen, kanten breken, oxidehuid en metaalslak verwijderen, en satineren.

 

 

Advies over uw mogelijkheden

Wenst u advies over uw mogelijkheden in de oppervlaktebewerking van materialen met onze machinetechnieken?

 

 

Maatwerk machinetechniek

Summa Surface vertegenwoordigt machine specialisten in de oppervlaktetechniek. Samen met onze specialisten leveren wij machines voor de precisie oppervlaktebewerking van materialen.
Onze innovatieve machinetechnieken bieden onze klanten een totaaloplossing voor diverse uitdagingen in surface finishing, vandaar onze naam Summa Surface.

Sinds 1996 bieden wij middels onze machinetechnieken en onze mensen de best mogelijke lange termijn oplossingen voor onze klanten.
In dit proces brengen wij samen met u de uitdagingen helder in kaart en testen diverse mogelijkheden om te komen tot de juiste custom made solution.

Naast onze exclusieve vertegenwoordigingen in de Benelux werken wij intensief samen met partners die ons leverprogramma complementeren.

 

 

Beurzen

Onze machines presenteren wij tijdens beurzen binnen en buiten de Benelux.
Graag verwelkomen wij u bij de volgende tentoonstellingen:

GrindTec 2018 (Augsburg)
14 - 17 Maart

OTEC: Hal 1, Stand 1005
 

PaintExpo (Karlsruhe)
17 - 20 April

SLCR: Hal 1, Stand 1302

Medtec Europe (Stuttgart)
17 - 19 April

OTEC: 10D10